TROUWEN OF JUBILEREN, LAAT U RIJDEN IN EEN ROLLS.....


’t Gaat een beetje buiten onze gewone activiteiten als wijnmakers om, maar aangezien we regelmatig vraag hebben brengen we het toch maar even onder de aandacht. Sinds enige tijd zijn we de eigenaren van een vintage Rolls Royce. De prachtig onderhouden auto had voor ons aanvankelijk vooral nostalgische en emotionele waarde omdat hij uit een erfenis kwam, maar toen ontdekten we dat we mensen een groot plezier deden met hem in te zetten voor speciale gelegenheden zoals trouwen, schoolgala en jubilea.
Mocht het ook iets voor u zijn, dit is ons tarief: € 60,-- per uur inclusief chauffeur en brandstof. Niet de hoofdprijs, maar daar gaat het ons ook niet om. Het is echt wel een leuke belevenis in zo’n kasteel rond te rijden, dat kan ik u uit eigen ervaring vertellen.


Voor de autoliefhebbers: Het is een
Rolls Royce Silver Shadow uit 1978.
Hij heeft een V 8 cylinder motor. De kleur is wat
men noemt een "Two-tone" tweekleurig enwel
Piano Black en Champagne Brown.

De auto verkeerd in prima staat met maar 74.000 origenele km's op de teller.

De bruine lederen bekleding als ook het
tapijt in de auto verkeerd in een prima conditie.

De auto is door de eerste eigenaar altijd rondgereden in de voorname wijken van Beverly-Hills L.A. Ik mag mij de tweede eigenaar noemen van deze prachtige auto.
Er is ook nooit in gerookt.O ja, als u de Fromberg Chhhhh wijn achterin geserveerd wilt hebben kan dat. Marcel, de chauffeur, blijft nuchter! Graag maak ik voor U een passende offerte, en.... boekt U onze auto en kiest U er ook voor op onze lokatie te trouwen, dan betaalt U voor de tijd dat de auto bij ons stil staat maar de helft
van het tarief
. Vraag meer informatie aan door een mail aan ons te sturen. wijngoed@fromberg.nl


Link