Voor wie?
Iedereen
Aantal personen
Minimaal 15 en maximaal 70 personen (grote groepen worden opgesplitst in meerdere groepen tot max. 15 personen) Zijn jullie met minder dan 15 personen neem dan van te voren even contact met ons op.
Kosten
€ 42,- per persoon
Ervaar een roofvogel van zeer dichtbij...

Bij aankomst op Wijngoed Fromberg worden ontvangen in de gezellige taverne van het wijngoed en starten we met de rondleiding en wijnproeverij. Tijdens deze rondleiding bezoeken jullie het bedrijf waar vakmensen op het gebied van wijnbouw jullie door middel van een film en een rondgang door het bedrijf het e.e.a. vertellen over Wijngoed Fromberg. Deze rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en is incl. een proeverij van 3 verschillende wijnen.

Aansluitend aan de rondleiding en wijnproeverij staat de Limburgse lunch voor jullie klaar in de taverne. Na de lunch wordt gestart met de roofvogelworkshop

De wijngaard van Fromberg grenst aan een prachtig natuurgebied met een rijke Flora en Fauna. Tijdens een zonnige dag kun je hier getuige zijn van een biddende torenvalk op zoek naar een veldmuis, een zwevende buizerd die zijn territorium controleert of tijdens zonsondergang van een roepende uil die contact zoekt met zijn partner.

Wil je meer weten over deze fascinerende vogels? Wil je deze vogels van dichtbij meemaken en in actie zien? Dat kan. Een ervaren valkenier vertelt alle “ins en outs” en biedt de gelegenheid deze prachtige vogels te leren kennen tijdens een korte workshop bij Wijngoed Fromberg. Deze workshop duurt ongeveer 1,5 uur

Dit arrangement boeken of vragen?
Neem contact met ons op!

Bel ons op +31 045 5754461 of Mail ons

© Wijngoed Fromberg