Het was in 2008 dat we kennis maakten met Juliette Vossen. Ons werd ingefluisterd dat deze dame bekend stond om het bruggen slaan tussen Zuid-Limburg, Amsterdam en de Cote d’Azur… een verbindster pur sang”. Dat bleek ook zo te zijn.

Onze Fromberger mousserende wijn had toen juist een uiterlijke metamorfose ondergaan en waren we dus klaar voor het Fromberger avontuur boven de rivieren. Met medewerking van Juliette Vossen en haar netwerk maakte tal van Limburgse producten, waaronder de Fromberger, al snel haar entree naar kwaliteitsrestaurants en particulieren die op zoek zijn naar een verassende ‘niche’. Of te wel zoals de Duitser zegt: ‘Das gewisse etwas.’

Voor het vele werk dat Juliette heeft geleverd als formidabele ambassadrice van ons Wijngoed en andere Limburgse ondernemers wilden wij als blijk van waardering iets terug doen.

Juliette en haar fles

De metamorfose

Samen met onze huisstijl designer kwamen we al snel op het idee een speciale editie van onze Mousserende wijn te maken. Wij zijn gestart door Juliette een keuze te laten maken uit een van onze 4 mogelijke
afvullingen. Daarna kwam de fles en capsule keuze aan de orde en uiteindelijk natuurlijk het etiket. Sinds een poosje heeft Juliette in Merici een prachtige plek gevonden in hartje Sittard. Haar appartement zegt veel over de mensJuliette: Een onlosmakelijk gevoel voor stijl, klasse en perfectie. Onze designer, die zijn roots als ontwerper in dit complex heeft zitten toen het nog een school was, heeft getracht het beste van Juliette te verenigen met Fromberger.

Dit heeft geleid tot een bijzondere uitvoering van de fles. Om enkele details te noemen: Haar passie voor de Afrikaanse luipaarden, een pootafdruk van een luipaard en haar voorliefde voor Swarovski uitgevoerd in de vorm van het lijnwerk in het etiket. De link naar dit laatst besproken detail is slechts aan een beperkt aantal mensen voorbehouden.

Na 9 maanden rijping in de fles heeft Wijngoed Fromberg er vanaf vandaag een zusje bij: de Edition ‘Juliette’.

Het gaat hierbij om een gelimiteerde oplage.
Vanaf 6 flessen ( 1 doos ) nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Bekijk de video voor een impressie van de presentatie.

Blijf op de hoogte!

Volg ons op Facebook

© Wijngoed Fromberg