Voor wie?
Minimaal 15 en maximaal 70 personen
Kosten
€ 40,45 per persoon (+ eenmalig € 35,- instructiekosten per 20 personen)
Startende, recreatieve en ervaren golfers kunnen tegelijk op de baan.

Bij aankomst op Wijngoed Fromberg worden ontvangen in de gezellige taverne van het wijngoed en starten we met de rondleiding en wijnproeverij. Tijdens deze rondleiding bezoeken jullie het bedrijf waar vakmensen op het gebied van wijnbouw jullie door middel van een film en een rondgang door het bedrijf het e.e.a. vertellen over Wijngoed Fromberg. Deze rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en is incl. een proeverij van 3 verschillende wijnen.

Aansluitend aan de rondleiding en wijnproeverij staat er een heerlijke Limburgse lunch klaar. Na de lunch vertrekken jullie op eigen gelegenheid naar de Eyserhof voor de workshop Shortgolf.

De golfbaan bij de Eyserhof is de enige shortgolfbaan in Zuid-Limburg waar je recreatief kunt golfen. Shortgolf is een korte variant van het reguliere golfspel met 9 of 18 holes. Heb je geen golfervaring? Dan is dat is geen enkel bezwaar bij de Eyserhof. Er is geen GVB of ervaring vereist voor het spelen van shortgolf. Startende, recreatieve en ervaren golfers kunnen tegelijk op de baan. Golfmaterialen zoals ballen, clubs en scorekaarten zijn te leen. Na een korte instructie kun je goed uit de voeten op de korte golfbaan. Je mag met je eigen schoenen de baan op, mits daar geen hakken onder zitten, dus een vlakke/platte zool met profiel onder je schoen is het beste!

Dit arrangement boeken of vragen?
Neem contact met ons op!

Bel ons op +31 045 5754461 of Mail ons

© Wijngoed Fromberg